AULA DE POLLENÇA: ATENCIÓ AL PÚBLIC, MATRÍCULA , HORARIS  2024-2025

HORARIS CEPA ALCÚDIA CURS 24-25 (Seu central i aula de Pollença)


EL NOSTRE CENTRE:

L’edifici on es troba localitzat el CEPA Alcúdia està situat al centre històric del poble, a l’antic col·legi de “Ca ses monges”, molt a prop de l’Ajuntament, integrat dins una zona de vianants.

Va començar la seva trajectòria el curs escolar 1988/89 a l’edifici de la Fundació Torrens. Actualment el seu àmbit d’actuació comprèn els municipis d’Alcúdia i Pollença. La seu central es troba a la localitat d’Alcúdia i al port de Pollença (Centre Cultural Miquel Capllonch) es troba localitzada l’Aula externa que depèn del CEPA Alcúdia.

Disposa d’un total de 9 aules, 7 de les quals són de caire ordinari, una específica d’informàtica, amb la dotació i els equipaments corresponents, i un altre espai al primer pis que està destinat a despatx de l’equip directiu i que, si escau, també pot ser emprada com a espai de reunions del professorat (departaments, equips docents) i del professorat amb l’alumnat del centre. La planta baixa de l’edifici compta amb un aula de gran superfície, que esdevé idònia per a la celebració de les sessions de claustre, i una dependència destinada a Secretaria, alhora prefectura d’estudis i sala de professorat. 

Cal ressenyar que la totalitat dels espais del centre està a disposició de tota la comunitat educativa, donant sempre prioritat a les activitats lectives que s’hi imparteixen.

L’alumnat que estudia al nostre centre procedeix majoritàriament del municipi d’Alcúdia, Pollença, Ca’n Picafort i altres poblacions de la zona d’influència. La realitat socioeconòmica i cultural de l’alumnat és molt diversa. Inclou des de persones amb dificultats per a llegir i escriure  a estrangers que venen a aprendre castellà i català, passant per persones majors de 25 anys que preparen les proves d’accés a la UIB, estudiants majors de 19 anys que preparen l’accés a CFGS, alumnat que no va finalitzar els estudis d’ESO i cerca una nova oportunitat, treballadors del sector turístic interessats en millorar el seu nivell d’alemany o anglès, immigrants que estudien català i/o castellà per integrar-se en el sistema educatiu i/o laboral, treballadors que estudien català per millorar la seva qualificació professional o persones grans que desitgen convertir-se en usuaris de les TIC.

És rellevant la realitat multicultural del nostre alumnat, especialment dels que venen a aprendre català i castellà, procedents de països de la UE,Magrib,Amèrica del Sud …